A day at the beach

Een dagje strand waar je kunt genieten van de zon en verfrissen aan de bar, waar kinderen zich amuseren en volwassenen petanque spelen, waar je kunt bijpraten met familie en afspreekt met vrienden, maar vooral waar comfort, genieten en plezier centraal staan.


Life is better at the beach
bar / lounge
bar / lounge

Voeten in het zand en met een heerlijke cocktail in de hand kunt u genieten van een leuke beach bar ervaring.  Achtergrond muziek brengt u in de juiste sfeer en het "open bar" concept zorgt voor een unieke beleving.  Instelbare windschermen en reuze parasols zorgen voor het nodige comfort bij welke weersomtandigheden ook.

faciliteiten

Maximale luxe & comfort op het strand
- mooie en verzorgde toiletten
- kindertoilet en verzorgingsruimte
- handicapten toilet
- oplaad systeem mobiele telefoon
- groot tv-scherm

speeltuin speeltuin
speeltuin

Schommels, glijbanen, aangepaste speeltoestellen voor de kleinsten en een grote speelboot zorgen voor een maximale amusementsfactor bij de allerkleinsten.

luxe bedden
luxe bedden

Op het bovenstrand kunt u genieten van onze houten luxe bedden, deze zijn extra breed (70cm) en hebben een uitermate comfortabel ligkussen met extra hoofdkussen.  

petanque petanque
petanque

Geef toe, hoe relax kan het leven zijn.  Zalig genieten van de zon terwijl u met vrienden of familie een rustig spelletje petanque speelt.  De petanque baan is opgesplitst in 2 banen van 3m op 9m.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
{{ errors.email }}
Bedankt voor uw inschrijving. Wij houden u op de hoogte.